Fönster & Fönsterbyte - Ankarberg Bygg
15249
page-template-default,page,page-id-15249,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-28.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Fönster & Fönsterbyte

Vi på Ankarberg Bygg hjälper er med fönsterbyte, eller om ni behöver helt nya fönster till t.ex en nyproduktion. Här kan du se olika typer av fönster som vi kan erbjuda har du några frågor eller funderingar så är det bara du kontaktar oss!

Fönsterbyte

Vridfönster

Top-Turn är ett modernt vridfönster med robust konstruktion och genialiskt beslagsystem.

Väljer du ett vridfönster slipper du gå ut eller leka gymnast för att kunna rengöra fönstret. Fönstret kan du lätt svänga runt vilket gör att du kan stå inne och tvätta glaset på utsidan, när du svänger runt fönstret går det runt på utsidan av fasaden och tar ingen plats i rummet. Vi är rädda om våra små vänner så därför finns en infälld barnsäkring i våra fönster för att förhindra olyckor.

Vridfönstren Top-Turn tillverkas av svensk fura både i karm och båge, vilket ger god formstabilitet. Karmens djup är 105 mm. Som standard målas fönstren vita  NCS S-0502Y men skulle du vilja ha en annan färg går det att ordna. Som standard levereras fönstren med trippel energiruta med klart floatglas. U-värde 1.3.

Beslagen till Top-Turn är vridbeslag av aluminium, med en kombinerad barnsäkring-vädringsbeslag. Fönsterhandtag är greppvänligt och tillverkat av förnicklad aluminium. Vill du ha spröjs på dina fönster finns det som tillval. Du kan också komplettera ditt fönster med vädringslucka eller en ventil i karmöverstycket.

Vi lämnar 10 års garanti på kondens mellan isolerrutorna och 10 års funktionsgaranti förutsatt att fönstret är korrekt monterat. Köper du ett Top – Turn, vridfönster från oss får du ett funktionellt, snyggt och prisvärt fönster, vi tål att jämföras.

Fönsterbyte

Fasta fönster

Fasta karmfönster tillverkas med trippel energiruta. Fasta karmfönster kan även användas som större glaspartier.

I sortimentet ingår även sneda fönstermodeller, det ger dig som kund oändliga kombinationsmöjligheter. Du kan kombinera t.ex. fast fönster med sneda  och vårt vridfönster Top – Turn i ett gemensamt parti.

Som standard vitmålas fönstren (NCS S 0502-Y). Men du kan som tillval välja din egen kulör eller komplettera fönstret med spröjs.

Kontakta oss för storlekar, variationsmöjligheter och pris.

Halvrunda ,- Sneda,- Trekantiga,- Special fönster

Hel- eller halvrunda fönster i fast karmutförande har blivit en stor succé.
Här har du möjlighet att få måttanpassade fönster till tex gavlar, stora partier m.m

Fönsterbyte

Fönsterdörrar

Fönsterdörrarna har samma höga kvalité som fönstren. Välj mellan enkeldörrar och pardörrar, helglasad eller med glas och dörrspegel.

Dörren levereras med trippel energiruta och välisolerad dörrfyllning. Väljer du en dörr med dörrspegel är den av slät vitmålad (NCS S0502Y) MDF-board in – och utvändigt. Som standard ingår in- och utvändigt handtag med låssprint på insidan.

Som tillval kan erhållas:

Utvändig cylinder
Invändig cylinder
In- och utvändig cylinder
Spanjolett med hakkolv
Spröjs

För storlekar och pris, kontakta oss!