Nyproduktion, fasadbyte, kök, badrum, takbyte m.m - Ankarberg Bygg
14495
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14495,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-28.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Ankarberg_logo

TJÄNSTER

NYPRODUKTION

Terrass, uthus, garage samt utbyggen mm.

Vi tar hand om hela projektet och arbetar bara med seriösa underentreprenörer.

TAKBYTE

Byt ut ditt gamla tak till ett nytt och fräscht. Tegel, betongpannor eller papptak. Vi använder oss av duktiga plåtslagare.

FÖNSTER

Nu kan du köpa dina nya fönster och fönsterdörrar hos oss. Vi har ett samarbete med Dalafönster, som erbjuder helt svensktillverkade fönster med utmärkta energivärden. Välj om du vill ha träfönster eller aluminiumbeklädda. Spara pengar genom att byta till energisnåla fönster.

BADRUM

Att bygga badrum kan vara komplicerat med många regler och krav för våtrum. Vi följer BKR:s regler för våtrum och utbildar oss fortlöpande. Vi använder Ardex-produkter som har ett komplett tätskikts-sortiment.

KÖK

Köket är den plats i hemmet där Du tillbringar mest tid. Låt den bli skräddarsydd för Dig. Idag finns många smarta lösningar på vardagens små problem. Bra förvaring, inbyggda vitvaror, kanske vill Du ha värme i golvet? Det mesta går att ordna!

KAKEL/KLINKER

Det finns en uppsjö av olika kakel o klinker.  Olika storlekar och färger. Bara fantasin sätter gränsen! Tänk på att plattorna kan få ett helt annat intryck om Du väljer en annan färg på fogen. Här är underarbeten mycket viktigt. Ska det vara fall till en brunn, värme i golvet, tätskikt mm.

GRUNDARBETE

Behöver du gjuta en ny platta? Vi formar och armerar. Vi kan ordna med grävare om Du önskar.

FASADBYTE

Vi byter ut Din fasad till en ny och fräsch. Nya knutbräden, foder och nya vindskivor.

OMBYGGNAD

Behöver du slå upp en ny vägg, eller riva en befintlig? Är det en bärande vägg ersätter vi den med en limträ- eller stålbalk. Att öppna upp en vägg kan göra att huset känns mycket rymligare.